Jom Follow.....

Saturday, August 13, 2016

Terima Sumbangan Daripada Luar Buka Campur Tangan Asing

11 Zulkaedah 1437

Mana mana parti politik, pemimpin atau penjawat awam yang menerima sumbangan daripada pihak luar negara sebenarnyalah pihak yang boleh menyebabkan campur tangan asing di negara ini. Ini bermaksud tiada dakwaan terpilih boleh dibuat sewenang wenangnya terhadap pihak yang bertanggungjawab sama ada ianya di pihak kerajaan memerintah atau pembangkang.

Tulisan ini dibuat setelah penulis melihat media di arus perdana kini seolah pilih kasih dalam membuat komentar terhadap topik berkenaan. Jika konsep ini dipegang, maka suasana di dalam negara akan terus aman daripada polemik sebengini yang seolah tidak akan berkesudahan.

Wallahualam

1 comment:

  1. Assalamualaikum wr.wb mohon maaf kepada teman teman jika postingan saya mengganggu anda namun apa yang saya tulis ini adalah kisah nyata dari saya dan kini saya sangat berterimah kasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala atas bantuan pesugihan putihnya tampa tumbal yang sebesar 15m kini kehidupa saya bersama keluarga sudah sangat jauh lebih baik dari sebelumnya,,saya sekaran bisa menjalanka usaha saya lagi seperti dahulu dan mudah mudahan usaha saya ini bisa sukses kembali dan bermanfaat juga bagi orang lain,,ini semua berkat bantuan Mbah Rawa Gumpala dan ucapa beliau tidak bisa diragukan lagi,bagi teman teman yang ingin dibantuh seperti saya dengan pesugihan putih bisa anda hubungi di no 085 316 106 111 jangan anda ragu untuk menghubuni beliau karna saya sudah membuktikannya sendiri,karna Mbah tidak sama seperti dukun yang lain yang menghabiskan uang saja dan tidak ada bukti sedankan kalau beliau semuanya terbukti nyata dan sangat dipercay,,ini unkapan kisah nyata dari saya pak Rudi di semarang.Untuk lebih lenkapnya silahkan buka blok Mbah di šŸ£PESUGIHAN PUTIH TANPA TUMBALšŸ£

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...