Jom Follow.....

Sunday, August 7, 2016

Bersih , Cekap Dan Amanah

21 Zulkaedah 1436

BERSIH, CEKAP DAN AMANAH...Itulah slogan yang digunakan oleh Tun Dr Mahathir ketika mengambil alih kepimpinan negara. Tak silap , penulis pada ketika itu baru belajar dalam darjah 1. Namun begitu, slogan berkenaanlah adalah menifestasi hala tuju kepimpinan yang diterapkan oleh beliau ketika baru menjawat jawatan Perdana Menteri ketika itu.

Tidak terhenti di situ, beliau juga memperkenalkan slogan " Kepimpinan Melalui Teladan", "Apa Dikata, Dikota". Ianya berlainan dengan keadaan sekarang. Kononnya kita didahulukan, namun sebenarnya kita yang dibebankan. dibebankan dengan GST contohnya.

Oleh yang demikian kita amat mengalu-alukan parti baru yang bakal ditubuhkan oleh Tun Dr Mahathir. Adakah sentuhan politik beliau akan mewarnai dan mengulangi kegemilangan Malaysia semasa pentadbiran beliau dahulu? Apa yang pasti nakhodanya pasti berbeza dan diharapkan membawa konsep perjuangan yang sama.

Wallahualam

1 comment:

  1. Assalamualaikum wr.wb mohon maaf kepada teman teman jika postingan saya mengganggu anda namun apa yang saya tulis ini adalah kisah nyata dari saya dan kini saya sangat berterimah kasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala atas bantuan pesugihan putihnya tampa tumbal yang sebesar 15m kini kehidupa saya bersama keluarga sudah sangat jauh lebih baik dari sebelumnya,,saya sekaran bisa menjalanka usaha saya lagi seperti dahulu dan mudah mudahan usaha saya ini bisa sukses kembali dan bermanfaat juga bagi orang lain,,ini semua berkat bantuan Mbah Rawa Gumpala dan ucapa beliau tidak bisa diragukan lagi,bagi teman teman yang ingin dibantuh seperti saya dengan pesugihan putih bisa anda hubungi di no 085 316 106 111 jangan anda ragu untuk menghubuni beliau karna saya sudah membuktikannya sendiri,karna Mbah tidak sama seperti dukun yang lain yang menghabiskan uang saja dan tidak ada bukti sedankan kalau beliau semuanya terbukti nyata dan sangat dipercay,,ini unkapan kisah nyata dari saya pak Rudi di semarang.Untuk lebih lenkapnya silahkan buka blok Mbah di šŸ£PESUGIHAN PUTIH TANPA TUMBALšŸ£

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...