Jom Follow.....

Friday, June 5, 2015

Bahana Bila Banyak Gunakan Penasihat Orang Putih?

19 Syaaban 1436

Sejarah telah menunjukkan bahawa negara pernah dalam zaman kegelapan apabila para pemimpin atau raja-raja menerima atau dipaksa menerima orang putih sebagai penasihat. Peperangan demi peperangan yang sedang berlaku di dunia sekarang ini juga melibatkan negara-negara orang putih.

Pada zaman sekarang inipun di peringkat swasta dan awam, kalau juru perunding tempatan bercakap, pemimpin tidak akan terima idea mereka. Tapi yang anehnya, bila idea yang sama diberikan kepada orang putih dan bentang semula, idea berkenaan diterima dengan mudah. Kalau boleh perdana Menteripun , silap-silap nak orang putih juga.

Bukan apa, sekadar melontarkan persoalan untuk direnungkan bersama terhadap banyak isu yang sedang melanda negara dan di dunia.

Wallahualam

1 comment:

  1. Assalamualaikum wr.wb mohon maaf kepada teman teman jika postingan saya mengganggu anda namun apa yang saya tulis ini adalah kisah nyata dari saya dan kini saya sangat berterimah kasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala atas bantuan pesugihan putihnya tampa tumbal yang sebesar 15m kini kehidupa saya bersama keluarga sudah sangat jauh lebih baik dari sebelumnya,,saya sekaran bisa menjalanka usaha saya lagi seperti dahulu dan mudah mudahan usaha saya ini bisa sukses kembali dan bermanfaat juga bagi orang lain,,ini semua berkat bantuan Mbah Rawa Gumpala dan ucapa beliau tidak bisa diragukan lagi,bagi teman teman yang ingin dibantuh seperti saya dengan pesugihan putih bisa anda hubungi di no 085 316 106 111 jangan anda ragu untuk menghubuni beliau karna saya sudah membuktikannya sendiri,karna Mbah tidak sama seperti dukun yang lain yang menghabiskan uang saja dan tidak ada bukti sedankan kalau beliau semuanya terbukti nyata dan sangat dipercay,,ini unkapan kisah nyata dari saya pak Rudi di semarang.Untuk lebih lenkapnya silahkan buka blok Mbah di šŸ£PESUGIHAN PUTIH TANPA TUMBALšŸ£

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...